Services – Apotheek Van Beest – ‘s-Gravenhage

Apotheek Van Beest

Stationsweg 31 2515 BH 's-Gravenhage Tel:070-3840064 Fax:070-3888888

Services

Wat doen wij voor u?

Apotheek van Beest is er voor u! Service komt daarom bij ons op de eerste plaats. U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. Op de welkomstpagina vindt u onze adresgegevens.

Wilt u meer weten over ons en onze specialisaties neem gerust contact met ons op!

Chronische medicatie

Gebruikt u chronisch medicijnen en ziet u door de bomen het bos niet meer? U kunt bij ons de medicijnen gratis uit laten zetten. U krijgt dan wekelijks of maandelijks uw medicijnen geleverd via de apotheek. De apotheekmedewerkers sorteren uw medicijnen per inname tijdstip. Zo weet u zeker dat u uw medicijnen op het juiste tijdstip inneemt en hoeft u niet te veel medicijnen in huis te hebben. Vraag in de apotheek naar meer informatie.

Hulpmiddelen

Wij hebben voor u een groot pakket aan incontinentie materialen en teststrips voor bloedsuiker bepalingen.

Zelfzorg

U kunt bij ons terecht met vragen over kleine kwaaltjes. U krijgt advies op maat hoe u deze klachten kunt verminderen.

Spreekuur

De apotheker houdt een vragenuurtje op dinsdag tussen 10.00 en 11.00 uur. U kunt er terecht voor een persoonlijk gesprek met vragen over geneesmiddelen. U kunt bellen voor het maken van een afspraak.

Verzekeringen

Wij hebben contracten met bijna alle verzekeraars. Dit betekent dat wij de kosten van de medicijnen rechtstreeks voor u kunnen indienen bij de zorgverzekeraar.

Receptenservice

U kunt uw recepten naar ons toe sturen. De apotheek heeft een gratis antwoordnummer hiervoor. Verder kunt u het recept naar ons faxen. Wij zorgen er voor dat het klaar staat als u het komt afhalen. U dient wel het orgineel in te leveren.

Bezorgen

Wanneer u slecht te been bent bezorgen wij uw medicatie gratis bij u thuis of op het werk (regio Den Haag). Wij bezorgen van maadag t/m vrijdag tussen 15.00 en 17.00 uur.

Central Filling

Apotheek van Beest maakt bij de verwerking van een deel van de recepten gebruik van ‘Central Filling’. Dit houdt in dat uw recept beveiligd naar een externe apotheek wordt gestuurd om daar voor u gepakt en geëtiketteerd te worden. Deze medicatie wordt vervolgens bij ons in de apotheek geleverd en door ons gecontroleerd op juistheid en volledigheid.

Heeft u bezwaar dat wij gebruik maken van deze service voor uw medicatie? Geef dit dan schriftelijk aan ons door.